Pampoenkoekies is

Dit is miskien nog nie winter nie, maar in Suid-Afrikaanse huishoudings is pampoenkoekies mos altyd welkom, ongeag die temperatuur buite.


Dit is miskien nog nie winter nie, maar in Suid-Afrikaanse huishoudings is pampoenkoekies mos altyd welkom, ongeag die temperatuur buite.

Dié koekies kan ook met patats, piesangs, aartappels of pynappel gemaak word. Die resep lewer 24 koekies.

Bestanddele

500 ml gaar pampoen, fyngemaak

60 ml koekmeel

10 ml bakpoeier

knippie sout

1 jumbo-grootte eier

groente-olie om in te braai

kaneelsuiker

Metode

Maak ’n beslag deur al die bestanddele te meng.

Verhit olie in ’n pan en drup sowat 15 ml beslag op ’n keer in die pan. Braai tot goudbruin aan alle kante.

Skep met gaatjieslepel uit en laat dreineer op handdoekpapier. Strooi kaneelsuiker ruimskoots oor en sit warm voor.

Categorised:

You need to be Logged In to leave a comment.